Lunchmeny

Vardagar: 130:-
Helger: 180:-

Vecka 17

Tisdag:

  • Stekt fläsk serveras med raggmunkar och lingon alt kokt potatis och löksås.
  • Stekt rödingfilé serveras med kokt potatis och hummersås.
  • Panerad spättafilé serveras med kokt potatis och remouladsås.
  • Pasta med kycklingfilé,grönsaker, riven ost, ruccola och pestosås.

Onsdag:

  • Pannbiff serveras med stekt potatis alt kokt potatis, lingon och gräddsås.
  • Panerad spättafilé serveras med kokt potatis och remouladsås.
  • Pasta med fläskfilé, champinjoner, lök, riven ost, ruccola och tryffelsås.

Torsdag:

Fredag:

  • Hemlagad schnitzel serveras med stekt potatis, bearnaisesås och rödvinssås.
  • Stekt rödingfilé serveras med kokt potatis och hummersås.
  • Panerad spättafilé serveras med kokt potatis och remouladsås.
  • Pasta med kycklingfilé,grönsaker, riven ost, ruccola och basilikasås.

Samtliga dagar:

  • Pizza
  • Kebab
  • Sallader
  • Hamburgare