Lunchmeny
Vardagar: 130:-
Helger: 180:-
Vecka 39
Måndag:
Tisdag:
- Stekt fläsk serveras med raggmunkar och lingon alt kokt potatis och löksås.
- Panerad fisk serveras med kokt potatis samt dillmajonnäs med räkor.
- Pasta med kycklingfilé, champinjoner, lök, riven ost, ruccola och pestosås.
Onsdag:
- Fläskytterfilé serveras med stekt potatis och tryffelsås.
- Panerad fisk serveras med kokt potatis samt dillmajonnäs med räkor.
- Pasta med kycklingfilé, lök, paprika, riven ost och krämig tomatsås.
Torsdag:
- Mixtallrik med fläskytterfilé och kycklingfilé serveras med stekt potatis och kantarellsås.
- Panerad fisk serveras med kokt potatis och remouladsås.
- Pasta med fläskfilé, champinjoner, lök, riven ost, ruccola och tryffelsås.
- Pizza, sallader, kebab, hamburgare.
Fredag:
- Entrecote serveras med stekt potatis och grönpepparsås.
- Panerad fisk serveras med kokt potatis och remouladsås.
- Pasta med fläskfilé, champinjoner, lök, riven ost, ruccola och tryffelsås.
- Pizza,Sallader,Kebab,Hamburgare.
Lördag:
Söndag:
Samtliga dagar:
- Pizza
- Kebab
- Sallader
- Hamburgare