Lunchmeny

Vardagar: 130:-
Helger: 180:-

Vecka 39

Måndag:

Tisdag:

  • Stekt fläsk serveras med raggmunkar och lingon alt kokt potatis och löksås.
  • Panerad fisk serveras med kokt potatis samt dillmajonnäs med räkor.
  • Pasta med kycklingfilé, champinjoner, lök, riven ost, ruccola och pestosås.

Onsdag:

  • Fläskytterfilé serveras med stekt potatis och tryffelsås.
  • Panerad fisk serveras med kokt potatis samt dillmajonnäs med räkor.
  • Pasta med kycklingfilé, lök, paprika, riven ost och krämig tomatsås.

Torsdag:

  • Mixtallrik med fläskytterfilé och kycklingfilé serveras med stekt potatis och kantarellsås.
  • Panerad fisk serveras med kokt potatis och remouladsås.
  • Pasta med fläskfilé, champinjoner, lök, riven ost, ruccola och tryffelsås.
  • Pizza, sallader, kebab, hamburgare.

Fredag:

  • Entrecote serveras med stekt potatis och grönpepparsås.
  • Panerad fisk serveras med kokt potatis och remouladsås.
  • Pasta med fläskfilé, champinjoner, lök, riven ost, ruccola och tryffelsås.
  • Pizza,Sallader,Kebab,Hamburgare.

Lördag:

Söndag:

Samtliga dagar:

  • Pizza
  • Kebab
  • Sallader
  • Hamburgare