Lunchmeny
Vardagar: 130:-
Helger: 180:-
Vecka 17
Tisdag:
- Stekt fläsk serveras med raggmunkar och lingon alt kokt potatis och löksås.
- Stekt rödingfilé serveras med kokt potatis och hummersås.
- Panerad spättafilé serveras med kokt potatis och remouladsås.
- Pasta med kycklingfilé,grönsaker, riven ost, ruccola och pestosås.
Onsdag:
- Pannbiff serveras med stekt potatis alt kokt potatis, lingon och gräddsås.
- Panerad spättafilé serveras med kokt potatis och remouladsås.
- Pasta med fläskfilé, champinjoner, lök, riven ost, ruccola och tryffelsås.
Torsdag:
Fredag:
- Hemlagad schnitzel serveras med stekt potatis, bearnaisesås och rödvinssås.
- Stekt rödingfilé serveras med kokt potatis och hummersås.
- Panerad spättafilé serveras med kokt potatis och remouladsås.
- Pasta med kycklingfilé,grönsaker, riven ost, ruccola och basilikasås.
Samtliga dagar:
- Pizza
- Kebab
- Sallader
- Hamburgare