Lunchmeny
Vardagar: 130:-
Pensionärer: 120:-
Helger: 150:-
Ingår alltid: Sallad, dryck, bröd, kaffe och kaka.
Vecka 34
Tisdag:
- Stekt fläsk serveras med raggmunk och lingon alt kokt potatis och löksås.
- Panerad fiskfilé serveras med kokt potatis och remouladsås.
- Pasta med kycklingfilé, lök, paprika,riven ost, ruccola och pestosås.
Onsdag:
- Pannbiff serveras med stekt potatis,lingon och gräddsås.
- Panerad fiskfilé serveras med kokt potatis och remouladsås.
- Pasta med fläskfilé, lök, paprika,riven ost, ruccola och grönpepparsås.
Torsdag:
- Mixtallrik med kycklingfilé och fläskytterfilé serveras med stekt potatis och tryffelsås.
- Panerad fiskfilé serveras med kokt potatis och remouladsås.
- Pasta bolognese toppas med riven ost och ruccola.
Fredag:
- Black and White med ryggbiff , fläskytterfilé serveras med stekt potatis, bearnaisesås och rödvinssås.
- Panerad fiskfilé serveras med kokt potatis och remouladsås.
- Pasta med oxkött, lök, paprika,riven ost, ruccola och grönpepparsås.
Lördag:
Söndag:
Samtliga dagar:
- Pizza
- Kebab
- Sallader
- Hamburgare