Lunchmeny

Vardagar: 130:-
Pensionärer: 120:-
Helger: 150:-

Ingår alltid: Sallad, dryck, bröd, kaffe och kaka.

Vecka 34

Tisdag:

  • Stekt fläsk serveras med raggmunk och lingon alt kokt potatis och löksås.
  • Panerad fiskfilé serveras med kokt potatis och remouladsås.
  • Pasta med kycklingfilé, lök, paprika,riven ost, ruccola och pestosås.

Onsdag:

  • Pannbiff serveras med stekt potatis,lingon och gräddsås.
  • Panerad fiskfilé serveras med kokt potatis och remouladsås.
  • Pasta med fläskfilé, lök, paprika,riven ost, ruccola och grönpepparsås.

Torsdag:

  • Mixtallrik med kycklingfilé och fläskytterfilé serveras med stekt potatis och tryffelsås.
  • Panerad fiskfilé serveras med kokt potatis och remouladsås.
  • Pasta bolognese toppas med riven ost och ruccola.

Fredag:

  • Black and White med ryggbiff , fläskytterfilé serveras med stekt potatis, bearnaisesås och rödvinssås.
  • Panerad fiskfilé serveras med kokt potatis och remouladsås.
  • Pasta med oxkött, lök, paprika,riven ost, ruccola och grönpepparsås.

Lördag:

Söndag:

Samtliga dagar:

  • Pizza
  • Kebab
  • Sallader
  • Hamburgare